Werken bij UltraPure International

Kom werken bij UltraPure International, een gerenommeerd bedrijf dat maatwerk single-use systemen en verpakte componenten ontwikkelt voor de farmaceutische industrie.

Dankzij onze onafhankelijkheid en flexibele aanpak kunnen we aan de wensen van onze klanten voldoen. Met ruim 20 jaar ervaring in single-use technologie zoeken we altijd we naar producten en diensten van topkwaliteit die voldoen aan de hoogste industrienormen.

up.jpg

Leuk, inspirerend en uitdagend

Werken bij UltraPure International is leuk. Je komt terecht in een dynamische omgeving waar je samenwerkt aan baanbrekende oplossingen. We stimuleren creativiteit en staan altijd open voor nieuwe idee├źn. Bovendien hebben we een state-of-the-art cleanroom-omgeving!

Ben je op zoek naar een werkomgeving waarin jouw passie voor kwaliteit en innovatie naar voren komt? Solliciteer vandaag nog! Hieronder vind je de actuele openstaande vacatures:

DSC_8625.jpg

Project Engineer

Team Solution Design heeft zit verweven in het gehele proces, van begin tot eind. Het is van belang dat de technische tekening die jij maakt, bevestigt wat je met de klant hebt afgesproken, maar ook duidelijk genoeg is voor de cleanroom operators, zodat zij weten wat ze moeten assembleren.

DSC_8755.jpg

Cleanroom Operator

Als Cleanroom-operator ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van assemblies voor onze klanten in de Life Sciences-industrie (Pharmaceutical - Biotechnology - Food & Beverage). Iedere assembly is weer anders, meestal zijn het kleine systemen, die bestaan uit een silicone slang, koppelingen en andere componenten zoals filters, zakjes of meetinstrumenten.

DSC_9386.jpg