Werken bij UltraPure International

Over UltraPure International

UltraPure International (UPI) is een snelgroeiend bedrijf met enthousiaste medewerkers. Gestart in 2018 met 4 medewerkers, staan we nu, in 2022, op het punt om onze 40e collega te verwelkomen! Onze hoofdactiviteit is het samenstellen van maatwerk single-use assemblies, die gebruikt kunnen worden in een productieproces van een (bio)farmaceutisch bedrijf. We hebben productielocaties in Nederland, China en Ierland en deze webpagina is gericht op de werving & selectie van nieuwe medewerkers voor de vestiging Uithoorn. 

In Uithoorn staan 2 productie cleanrooms met een totale oppervlakte van 140 m2. Beide cleanrooms voldoen aan ISO 14644-1 klasse 7 in productie en onze processen voldoen aan de cGMP richtlijnen. 

up.jpg

Samenwerken met je klant staat voorop bij UPI.

Ons grootste voordeel is dat we volledig merk-onafhankelijk kunnen werken, ook wel bekend als open architecture design. Hierdoor kunnen we componenten van verschillende merken samenvoegen om zo aan de eisen van de klant te voldoen.

Wil je meer weten over UltraPure International, kijk dan zeker even op de internationale website

Hieronder vind je de actuele openstaande vacatures:

UPI_planning.jpg

Design engineer (Single-use)

Team Solution Design heeft zit verweven in het gehele proces, van begin tot eind. Het is van belang dat de technische tekening die jij maakt, bevestigt wat je met de klant hebt afgesproken, maar ook duidelijk genoeg is voor de cleanroom operators, zodat zij weten wat ze moeten assembleren.

DSC_1943_small.jpg

Cleanroom Operator

Als Cleanroom-operator ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van assemblies voor onze klanten in de Life Sciences-industrie (Pharmaceutical - Biotechnology - Food & Beverage). Iedere assembly is weer anders, meestal zijn het kleine systemen, die bestaan uit een silicone slang, koppelingen en andere componenten zoals filters, zakjes of meetinstrumenten.

cleanroom-aangepast.jpg