We zoeken Cleanroom-operators in Uithoorn

groep_klein.jpg

Als Cleanroom-operator ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van assemblies voor onze klanten in de Life Sciences-industrie (Pharmaceutical - Biotechnology - Food & Beverage). Iedere assembly is weer anders, meestal zijn het kleine systemen, die bestaan uit een silicone slang, koppelingen en andere componenten zoals filters, zakjes of meetinstrumenten.

Voor de productie van bijvoorbeeld geneesmiddelen is het van groot belang dat de gebruikte materialen schoon en steriel zijn. De assemblies die wij leveren worden daarom in elkaar gezet in een ‘clean room’; een zeer schone ruimte, waar je alleen in mag met speciale kleding. Het is natuurlijk van belang dat deze assemblies foutloos en lekdicht in elkaar gezet worden.

  • Ben je minimaal 32 uur per week, waarvan in ieder geval op de vrijdag, beschikbaar? Het gaat om een vaste baan (startend met een jaarcontract).
  • Ben jij iemand die niet alleen maar uitvoert, maar ook kritisch en creatief meedenkt om verbeteringen te vinden?
  • Kan jij je verstaanbaar maken in het Nederlands en Engels en het ook lezen en schrijven?
  • Ben je een teamplayer met verantwoordelijkheidsgevoel, maar ga je een beetje lol niet uit de weg ;-)?
  • Cleanroom-ervaring is mooi meegenomen, maar we zoeken in ieder geval iemand die werkt met een hoge mate van nauwkeurigheid.

Werktijden
Onze locatie is geopend van 07.00 - 19.00u en we werken in een 4-ploegendienst. Gedurende de gehele week werk je dezelfde dienst en dit rouleert vervolgens wekelijks. De starttijden zijn: 

  • 07.00u
  • 08.00u
  • 09.45u
  • 10.45u

Ben je op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan in een productie omgeving waar de hoogste eisen worden gesteld aan kwaliteit? En geeft het lezen van deze vacature je het enthousiasme om bij UltraPure International te starten? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Stuur je CV evt. met korte motivatie naar rianne@ultrapure-international.com.

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Latest news

Geen afbeelding beschikbaar
Developments COVID-19 and its impact on UltraPure International services

Our operations are aligned with the Dutch government-issued measures to limit the spread of the corona virus. We do our utmost to protect the health of our customers, employees and suppliers, while keeping our services at the highest level possible. Therefore, UltraPure International...

Read more about this subject

Expansion of cleanroom capacity
Expansion of cleanroom capacity

In June 2020, we have opened our renewed cleanroom accommodation. 100m2 of new cleanroom space (Class 7) available for the production of single-use assemblies.

Read more about this subject